Ons verhaal

Al meer dan 40 jaar brengt e5 stijl en flair in de kledingkasten van heel Vlaanderen. Met een groeiende webshop en 55 winkels, brengen we een mode-ervaring die over meer dan alleen kleding gaat. We willen dat iedereen zich goed kan voelen, ongeacht leeftijd, figuur of stijl. Dankzij het harde werk en de visie van ons gepassioneerde team, zijn we uitgegroeid tot een begrip in de modewereld.

Wie zijn we?

Al meer dan 40 jaar is e5 veel meer dan een gewone kledingwinkel. Het is een warme ontmoetingsplaats waar ruimte is voor persoonlijk contact en service. De klant staat centraal en maakt deel uit van een hechte groep mensen met een gedeelde passie voor mode. Of je nu een klant bent die op zoek is naar de perfect outfit, een teamlid dat dagelijks onze gedeelde visie tot leven brengt, of een partner waarmee we samenwerken aan nieuwe stijlen, bij e5 wordt jouw inzet erkend en gewaardeerd. We streven ernaar om een plek te zijn waar iedereen zijn of haar unieke stijl kan uiten.

“We geloven dat iedereen de vrijheid verdient om creatief te zijn en nieuwe ideeën te delen. Onze passie voor creativiteit en individuele expressie vormen het hart van onze mode. Samen proberen we elke dag een beetje mooier te maken.”

Als lid van het e5-team maak je deel uit van een groeiend Belgisch bedrijf dat zich inzet om iedereen te laten schitteren. We zijn een enthousiast team, klaar om samen met jou onze ambities waar te maken.

e5 in cijfers

56

Winkels

380

Collega’s

33

Merken

2023

Beste winkelketen

2022

BeCommerce
Omnichannel Award

“Bij e5 draait het allemaal om een passie voor mode en het maken van echte impact. Als je goesting hebt om iets geweldigs te doen, en je wilt deel uitmaken van een team dat echt om je geeft, dan zul je je zeker thuis voelen bij e5”

We zijn niet alleen een hardwerkend team, we zijn ook ‘mensen’-mensen. We dragen zorg voor elkaar en zetten ons in voor duurzaamheid in al zijn vormen.

We zijn super trots op onze reis tot nu toe en kijken uit naar wat de toekomst ons brengt.

Peter en Kristof, CEO’s e5

Zin om deel te worden van dit avontuur? 

Ben je gepassioneerd, durf je en ben je klaar om te knallen? Dan kijken we ernaar uit om je te ontmoeten.

Refive: samen voor een duurzame toekomst

Bij e5 houden we niet alleen van mode, we houden ook van onze planeet. Met ons Refive-concept zetten we ons actief in voor een duurzamer modeverhaal. We houden ons aan de vijf R’s: “Reduce, Reuse, Recycle, Respect en Revive.” – om ervoor te zorgen dat duurzaamheid een sleutelrol speelt in ons productieproces.

Bij e5 telt iedereen mee

Bij e5 is elke stem belangrijk. Of je nu ideeën hebt voor nieuwe collecties, suggesties wilt delen over klantenservice of gewoon wilt bijdragen aan een positieve werksfeer, we waarderen jouw input en bijdrage. We willen dat iedereen zich gehoord voelt bij e5.

Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen samen geweldige mode en onvergetelijke winkelervaringen kunnen creëren.

Herken jij jezelf in onze e5-filosofie?

Stel je voor dat je elke dag naar een werkplek gaat waar jouw stijl, jouw ideeën en jouw groei worden gevierd. Bij e5 maken we dat mogelijk. Voel je je aangesproken? Voeg je dan bij ons team en word deel van het bijzondere e5-verhaal.